Hovedmeny

Søk

 

annonse

annonse

  • Speed MC     

Du er her:

  • Aktuelt

Verktøylinje

Annonse

UEM og TTXGP lager EM for el-motorsykkel

Publisert: 15.12.2009

De beste el-motorsyklene får kjøre EM på Albacete samtdig med bensingutta.


Amerikanske Brammo har enda ikke lagt fram racingplaner for 2010, men så vidt vi vet er det veldig store sjanser for at de i alle fall dukker opp på "hjemmebane" i den nye amerikanske TTXGP-serien.
Ivar Kvadsheim

El-racing 2010
TTXGP UK series
3rd & 4th July Cadwell Park, Lincolnshire
17th & 18th July Snetterton, Norfolk
11th September Castle Combe, Wiltshire
4th race to be confirmed

TTXGP North America Championship
May 14-16, 2010, as part of the raceway's AMA Motorcycle Sonoma Showdown weekend
July 8 - 11, 2010, as part of Mosport Canadian National tour, in conjunction with rounds four and five of the 2010 Parts Canada National Superbike road racing Championships.
August 13 - 15, 2010, VIRginia International Raceway as part of the AMA Pro Superbike Championship

TTXGP Italian series
4 races to be confirmed.

TTXGP Final / UEM European Championship
Dato ikke fastsatt. Albacete, Spain.

TTXGP at 2010 Isle of Man TT races
May 29th – June 11th 2010  Isle of Man

FIM e-Power
18 April: France Le Mans (Opening race of the Le Mans 24hours)
22 Mai: Spain Albacete (Opening race of the Albacete 8hours)
12 September France Nevers-Magny Cours (Opening race of the Bol d'Or)
13 November Qatar Doha (Opening race of the Doha 8 hours)
FIM ønsker også for å få til et løp sammen med MotoGP og et med WSB

Etter planen skal FIM levere noe mer informasjon om sin nye VM-serie for el-motorsykler i dag. Samtidig trapper TTXGP opp kampen om å levere den viktigste serien for el-motorsykler, etter at FIM brøt samarbeidet med dem for noen uker siden.

FIM passet også på å oppgradere sin egen serie fra Cup til VM-serie (FIMs høyeste mesterskapsnivå) da de sparket ut TTXGP og overtok serien alene. Per i dag ser det likevel ut til at TTXGP klarer å skaffe både flere deltakere og attraktive løp.

De siste dagene har TTXGP fått på plass flere nye datoer for egne serier i USA og UK, og er etter de vi vet i ferd med å legge de siste detaljene for en serie i Italia, alle tre sammen med de nasjonale forbundene.

Nå har TTXGP gjort enda et PR-kupp og kan i dag annonsere EM-finale på Albacete i samarbeid med UEM.

UEM har jobbet med å øke statusen på EM-tittelen, og kjører nå EM som sesongavslutning på Albacete med de beste førerne fra hver nasjon til start. Det er sammen med dette løpet el-motorsyklene nå får sin egen EM-tittel.

Dette innebærer at TTXGP står for de nasjonale seriene som finnes, EM-finalen og Isle of Man TT, mens FIM så langt har en VM-serie uten deltakere.

UEM har tradisjonelt gjort som de har fått beskjed om av FIM, men det spørs om dette UEM-tiltaket er godkjent over lunjsbordene i nabobygget.

Det ser ikke ut til å bekymre UEM-president Vincenzo Mazzi, som gir Azhar Hussain og TTXGP æren for at det i det hele tatt finnes racing for elektriske motorsykler.

- Azhar Hussain organiserte det første "virkelige" racet for eletriske motorsykler på Isle of Man TT. Han har fortsatt arbeidet og har overbevist UEM om å arrangere finalen i TTXGP som del av EM i Albacete. Elektrisk racing har en lys framtid og vil vokse med flere løp, baner, førere og motorsykler. UEM vil være verdensledende i å utvikle denne teknologien.

UEM var tidlig ute med støtte til TTXGP, og særlig Silvio Manicardi (President i Marketing, Promotion & Industry Commission) har fra starten av vært en av TTXGP sine viktigste støttespillere. Manicardi er også mekanisk ingeniør, og har en veldig fin gjennomgang av stoda for el-motorsyklene i UEM-magasinet fra tidligere i år.

Det er litt uvant, men nå er det like før vi må begynne å ta motorsportorganisasjonene på alvor når de snakker om elektriske motorsykler og at de tar ansvar for å finne løsninger på miljøproblemene. 

Kommentarer til artikkelen

  • <a href="http://www.truereligionjeansoutletusa.com">true religion jeans outlet</a> where you can choose all kinds of <a href="http://www.truereligionjeansoutletusa.com">cheap true religion jeans</a>, discount true religion jeans for men and women in very low price.get 70% discount at our <a href="http://www.truereligionjeansoutletusa.com">true religion outlet</a>.This classic <a href="http://www.truereligionjeansoutletusa.com">true religion jeans</a> have five pocket, low rise bootcut style features light distressing, a subtle grey Super T stitch, flap pockets with our signature U embroidery,<a href="http://www.truereligionjeansoutletusa.com">discount true religion jeans</a>, copper rivets, and a red and cream twill Buddha patch at back waist. why not buy a <a href="http://www.truereligionjeansoutletusa.com">true religion jeans cheap</a> here!

  • http://www.google-jordan.com

  • Hogan Scarpe contains a number of categories of share, which includes Hogan Sito Ufficiale which inturn you'll find it prime quality and even different modelling attrative alot more individuals and even have nice encourage. And even truth be told there have also reduction on them. As a result urgency close to accepted Scarpe Hogan.

Legg til kommentar

Legg inn koden under i feiltet over
captcha (n/a)
Felter merket med * må fylles ut
CorePublish publiseringsløsning