Hovedmeny

Søk

 

annonse

annonse

 • Speed MC   

Du er her:

 • Aktuelt

Verktøylinje

Annonse

Film: TTXGP Infineon

Publisert: 31.05.2010

Her får du en eksklusiv verdenspremiere på filmen fra første runde i elracingserien TTXGP på Infineon i Califorina

Ivar Kvadsheim

Etter suksessen med oppvisningsløpet på Isle of Man i fjor, har TTXGP utviklet seg til en internasjonal racingserie. Første runde gikk på Infineon i California. Speed TV dekket løpet, og har produsert en times film som her og nå får verdenspremiere på MC24.

Noen av de største aktørene manglet på det første løpet, blant annet Mission Motors, MotoCzysz og Brammo, og som filmen viser er det flere team som har et stykke å gå både på teknologien og racingen.

Takk til eGrandPrix

Mer om racet og syklene på Wired Autopia

Kommentarer til artikkelen

 • Pål Aukan

  Har nå tatt meg tid til å se hele. Fantastisk spennende å se en "ny" racingserie ta form! Noen små og store bugs hos noen må man regne med. Jeg har sansen for elektrisk racing. De beviser at det er mulig å må til elektriske motorsykler som går fort og som virker!

 • tamburini

  Hadde elektrisk bilbane når eg var "litt" yngre,spennande det,men nå har eg fått meg leketøy på ordentlig!!!! Bromm,bromm.....:-))))

 • Andreas

  Spennande kniving!

 • [url=http://www.uggbootsoutletuk.com]Ugg Outlet[/url] 2011 is [url=http://www.uggbootsoutletuk.com]Ugg Uk[/url] footwear and [url=http://www.uggbootsoutletuk.com]Ugg Boots Outlet[/url] brand for super warm [url=http://www.uggbootsoutletuk.com]Ugg On Sale[/url] sheepskin boots, [url=http://www.uggbootsoutletuk.com]Ugg Online[/url]

CorePublish publiseringsløsning